Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu
Gepubliceerd op 03-10-2024
Auteur: Nienke

Kerstassortiment 2024

Een vooruitblik op onze feestcollectie

Hoewel de herfst pas net begonnen is, ligt ook het kerstseizoen alweer in het verschiet. Bij Heyl zijn wij de laatste zomerdagen druk in de weer geweest om de magie van kerst tot leven te brengen. Met veel enthousiasme hebben we gewerkt aan de finishing touch van ons  kerstassortiment, zodat u ook dit jaar uw winkel in de perfecte kerstsfeer kunt onderdompelen en de mooiste (kerst) creaties kunt maken.

Dit jaar bestaat onze collectie uit een mix van vertrouwde favorieten en mooie nieuwe toevoegingen. We hebben uiteraard de bekende basisproducten voor u klaarstaan, zoals de (Bolsius) kaarsen, kerstballen, theelichthouders en kaarsen instekers voor kransen. Daarnaast bieden we ook dit jaar weer een uitgebreide selectie bijstekers aan, die u kunt verwerken in boeketten, kransen of andere kerststukken. 

Wat wij ook weer in ons assortiment hebben zijn de LED-stringen op batterij. Deze kunnen gebruikt worden in een boeket, als sfeerverlichting aan de wand of ze kunnen uiteraard schitteren in de boom.

Onze collectie is dit jaar ook weer uitgebreid met verschillende  nieuwe winterse beplanters. Deze stijlvolle potten en schalen zijn speciaal ontworpen om perfect aan te sluiten bij de winter- en kerstsfeer. 

Dit jaar hebben wij ook een volledige nieuwe lijn in ons assortiment. Namelijk prachtige papieren kerstbomen. Deze moderne en milieuvriendelijke bomen zijn eenvoudig op te zetten en zorgen in een handomdraai voor een sfeervol kerstgevoel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, ideaal voor op kleine tafels of als blikvanger in een grotere ruimte zoals een foyer of ontvangstruimte.

We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze webshop en de (nieuwe) kersttrends van dit jaar te ontdekken. Laat u inspireren door onze unieke collectie en maak van kerst 2024 een onvergetelijke tijd vol warmte, licht en sfeer. Of u nu een subtiel accent of een opvallend element zoekt, u vindt het bij Heyl!

Opvouwbare Kerstdecoratie 2
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl