Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu
Gepubliceerd op 14-08-2024
Auteur: Nienke

Heyl schitterde op de Flower Parade Rijnsburg!

Het Flower Parade Rijnsburg is een jaarlijks evenement dat elke tweede zaterdag van augustus plaatsvindt. Het wordt omschreven als een "rijdend bloementheater" met praalwagens, muziekwagens, en auto's, allemaal versierd met prachtige bloemen. Dit jaar vond op 9, 10 en 11 augustus de 77e editie van het evenement plaats met het thema: typisch Nederland. En dit jaar deed Heyl voor het eerst mee met een van onze caddy's!

Heyl Flower Parade wagen (3)
Heyl Flower Parade wagen (1)
Heyl Flower Parade wagen (2)

Op donderdag 8 augustus gingen honderd bloemarrangeurs uit het hele land aan de slag om de wagens te versieren. Creatieve constructies werden op de voertuigen bevestigd en vervolgens met bloemen opgestoken om de mooiste bloemstukken te creëren.

Onze eigen medewerker Geurt, die al bijna een jaar bij Heyl werkt als orderpicker, was de arrangeur voor de Heyl-wagen. Geurt heeft een achtergrond als bloemist en staat bekend om zijn creativiteit. Hij had van tevoren een duidelijk plan gemaakt voor het versieren van de Heyl-wagen. De wagen werd aangekleed met typisch Heyl-elementen, zoals onze groene kratten, de afbindhoutjes en natuurlijk alles in de huisstijlkleuren van Heyl. Tot in de late uurtjes werkte Geurt door, zodat onze Heyl-wagen het weekend stralend de straat op kon.

Op vrijdag 9 augustus werd het evenement feestelijk geopend en konden de wagens bewonderd worden op de Royal TradeFair in Rijnsburg. Het thema “Typisch Nederlands” van dit jaar was duidelijk zichtbaar met veel oranje bloemen en praalwagens versierd met fietsen en poffertjes.

Zaterdag 10 augustus brak het moment aan waar iedereen naar uitkeek: de parade. De bloemenstoet vertrok vanaf de bloemenveiling in Rijnsburg en volgde een route door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Het publiek was massaal aanwezig en de sfeer langs de route was geweldig. Op het eindpunt in Noordwijk werden de auto's geparkeerd en waren ze de hele zondag nog te bewonderen.

Bij Heyl zijn we ontzettend blij dat we dit jaar deel konden nemen aan dit prachtige en kleurrijke evenement. We zijn trots op onze eigen unieke bloemige creatie, waarin het echte Heyl-gevoel helemaal tot zijn recht kwam. 

Heyl Flower Parade wagen (4)
Heyl Flower Parade wagen (6)
Heyl Flower Parade wagen (5)

Bekijk hieronder een video van de parade;

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl