Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu
Auteur: Lucas

De kleurrijke perkplanten

Tips en Tricks van Lucas Jansen van Floweracademy.NL

Perkplanten, ook wel eenjarige planten genoemd, zijn planten die in één seizoen groeien en bloeien. Ze zijn erg populair om tuinen, terras of balkon op te fleuren. Doordat het lenteweer de afgelopen periode is uitgebleven, en de zon nu eindelijk wat meer gaat schijnen, is dit het ideale moment om perkplanten toe te voegen aan uw assortiment.

Een kleurrijke toevoeging voor bloemisten
Eenjarige perkplanten zijn een fantastische manier voor bloemisten om kleur en vitaliteit toe te voegen aan hun assortiment. Deze planten bieden een breed scala aan prachtige bloemen en bladeren die klanten aantrekken en inspireren. Het geeft een mogelijkheid in een korte periode extra omzet te genereren. Een succesvolle verkoop van eenjarige perkplanten begint met het creëren van aantrekkelijke presentaties in de winkel. Door kleurrijke planten op strategische plekken te plaatsen en ze te combineren met bijpassende potten en accessoires, wordt een verleidelijke omgeving gecreëerd die klanten aanspreekt.

Het belang van goede voorlichting
Het is ook belangrijk om klanten goed te informeren over de verzorging en onderhoud van eenjarige perkplanten. De aloude ijsheiligen waren vroeger een duidelijke scheidslijn om met de verkoop te starten omdat de planten niet tegen nachtvorst kunnen. Door de verandering in klimaat zien we nu dat eenjarige perkplanten ook voor de ijsheiligen al volop door consumenten gekocht worden. Door duidelijke en beknopte instructies te geven over water geven, bemesten en wegnemen van uitgebloeide bloemen, kunnen consumenten de gehele zomer van deze groep planten genieten.

Het assortiment perkplanten is bij Heyl in de webshop te vinden, van de traditionele Pelargonium syn. Geranium tot een modern assortiment in vele kleuren, geuren en vormen. Ontdek ons aanbod en bestel vandaag nog uw favoriete perkplanten.

Gepubliceerd op 25-06-2024, Laatste aanpassing 19-09-2024
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl